Telefonflotta Bankszámla flotta E-mail és webtárhely Mobilflotta

Céges telefon flotta

Klaszterház céges
mobiltelefon flotta

céges telefon

Rövid ismertető:

Évtizedekkel ezelőtt a telefon a kiváltságosok eszköze volt. Az akkori hatalom meg akarta akadályozni a kommunikációt, ezért nem élt a telefon lehetőségével. Ma ez már másként van, a lakosság és a vállalkozások nélkülözhetetlen eszközévé vált. Minden vállalkozás igyekszik a kapcsolattartás eme eszközét a legolcsóbban használni.

Céges költségcsökkentő klaszter flotta telefon, mobiltelefon flotta kiemelkedően alacsony percdíjakkal, önálló engedély nélküli ügyintézéssel.

A céges telefononkról a mai napig sok vállalkozásnak a vezetékes telefon jut az eszébe, pedig megfelelő csomagválasztással már sokszor mobiltelefonról/telefonközpontról adapter használatával sokszor kedvezőbb áron vagy akár korlátlanul hívhatunk vezetékes számokat és nagyon olcsón mobil számokat. Ezáltal olcsó percdíjakkal telefonlhat.
Az általunk kialakított mobil telefonos flotta csomagok kialakításánál figyelembe vettük az elmúlt időszakban több mint 500 vállalkozással folytatott tárgyalásunkat.

Érdekes statisztikánk alakult ki a beszélgetések folyamán:

1. A vállalkozózók 9%-a jelenleg is feltöltő kártyás telefont használ.
2. 25%-ban nincs egységes céges telefon csomag melyben egymással díjmentesen beszélhetnek a kollégák egymással. Sokszor több mobilszolgáltatótól vannak előfizetéseik és egymás közt ezért nagyon magas percdíjon kommunikálnak.
3. 17%-ban csak a tulajdonosok/ügyvezetők és néhány irodai kolléga részére biztosítanak céges telefont. Az alkalmazottak pedig feltöltő kártyás telefont használnak, és mindig visszahívatják magukat.
4. Nagyon sokan még a mai napig külön tartanak céges flottában lévő előfizetéseket és kis külön családi flottában lévő elfőzetéseket. De néhány személynél, aki több helyre dolgozott be akár 3-4 telefonnal is szaladgál, hiszen több flottában tudott így díjmentes beszélgetést folytatni.
5. A vállalkozók nagy része még a mai napig nem ismeri a céges telefon flottákban rejlő lehetőségeket és csak a cégen belüli ingyenes beszélgetéseket tartják fontosnak.
6. Akik használtak már flottás telefont és azt nézték, hol csatlakozhatnak díjmentesen vagy névleges néhány ezer forintért valamelyik telefon flottához a legtöbbször csalódtak, mivel nem vették figyelembe, hogy semmi nincs ingyen, hiszen minden pénzbe kerül. Ezen felül elfogadták, hogy tovább számlázással tudják a legkedvezőbb percdíjakat megkapni és csak később jöttek rá, hogy ugyan díjmentesen csatlakoztak mégis nagy összegeket veszítettek azon, hogy a flottaszolgáltató nyerészkedett a percdíjakon vagy nem fizette be a begyűjtött telefonszáma pénzeket és beborította a flottát.

A céges telefon mobil flotta kialakításánál ezeknek a felmérésnek a tapasztalataira támaszkodva alakítottuk ki a mobilflottás csomagjainkat és rendszerünket.

A céges telefon flotta tagjaink a következő előnyöket élvezhetik:

1. Minden Klaszterház céges mobil telefon flotta tagunk közvetlenül szerződik a T-Mobile szolgáltatóval és számlákat is közvetlenül kapja a saját nevére és olcsó mobil percdíjakkal telefonhatnak.
2. A céges telefon flotta optimális összeállításával egy flottában díjmentesen beszélhetnek a cégben dolgozó kollégák és a hozzá tartozó családtagok is úgy, hogy a cég nevére csak a cégben dolgozók számlái a magánszemélyek részére pedig a saját számláik kerülnek kiküldésre. Így egyszerre oldhatjuk meg a magán és céges telefonálásunkat ugyanazon telefonnal.
3. A partnervállalkozók csatlakozása esetén lehetővé válik, hogy minden Klaszterházhoz csatlakozó vállalkozás is díjmentesen beszélhet egymással úgy, hogy közvetlenül szerződik a T-Mobile-al és a Klaszterházzal is. Mégis, az előnyei ugyanazok mintha a saját céges flottájában lennének benne. (több partner vállalkozása egy KKV flotta tagja lehet)
4.  Azon cégek melyek együtt dolgoznak és sokat telefonálnak egymás között nagy valószínűséggel pénzügyi elszámolásban is vannak, ezért a közös bankszámla flotta révén nem csak ingyen beszélnek egymással, hanem ingyen is utalnak egymás között.
5. Segítünk az optimális személyre és feladatra szabott céges mobil flotta csomagok kiválasztásában. Mivel több telefonflotta díjcsomaggal dolgozunk, ezért előfizetésenként ezek szabadon kombinálhatók. (Pl. a központi telefonszámok esetén korlátlan vezetékes és T-Mobile hívást biztosító csomagot ajánlunk, a többi előfizetések pedig egységesen alacsony percíjakkal telefonálhatnak minden irányban másodperc alapon.)
6.  Társult vállalkozásaink olcsó percdíjakkal és olcsó telefon készélékekkel költséghatékonyan tudják intézni telefonálási szokásaikat.

Néhány statisztikai adat arról, hogy az ügyfeleink mennyit takarítottak meg egyszeri 1 óra ráfordítással.
A számok meglévő ügyfeleink átlag megtakarítását tükrözik:

Bankszámla flotta használatával elért költségcsökkenés:
- bankszámla vezetés induláskor -59%
- bankszámla vezetés fél év tagság után -64%

Klaszterház által elért céges telefon flotta használatával elért költségcsökkenés:
- mobiltelefon használat induláskor -55%
- mobiltelefon használat fél év tagság után -68%

Egyéb megtakarítások:
- bérköltség optimalizálás - 30%
- biztosítás optimalizálás -15%

A Klaszterház mobilflotta felhasználók körébe kizárólag vállalkozókat tudunk fogadni. Magánszemélyek kizárólag valamilyen vállalkozáson keresztül tudnak csatlakozni a mobilflottánkhoz és a rendszerünkhöz.

Csatlakozás céges mobiltelefonflottához: 

A telefon flotta percdíjakkal és csatlakozással kapcsolatosan bővebb információt a területi Klubtulajdonosok vagy központi irodánk tud kötelezettség-mentesen nyújtani.


Klaszterház céges mobiltelefon flotta romaing percdíjai, melyből a tagjaink egyedi kedvezményben részesülnek


Különleges lehetőség! Most díjmentesen vagy kedvezményesen csatakozhat a Klaszterház tagsághoz.

akció


 Csatlakozási szándék
Ügyfélkapu Belépés
Checkbox
Felhasználói adatok megjegyzése
Belépés
Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre és e-mailban értestjük az Ön igényeinek megfelelő információkról, vállalkozását segítő lehetőségeinkről!
Képgaléria
Életünk képekben... Nézzen Ön is körbe nálunk!
Tovább a képgalériába
Visszatérés a kezdőlapra...