Telefonflotta Bankszámla flotta E-mail és webtárhely Mobilflotta
Hírlevél leiratkozás

 

Cégjogi képviselet

Minden vállalkozásnak fontos terület a cégjog. Vagy azért, mert a döntésekhez szükség van információkra, vagy hivatalokkal, ügyfelekkel szemben szükséges jogi képviseletet ellátni.

A Klaszterház jogi partnereit garanciával tudjuk ajánlani a munkajogtól az üzleti jogig.

 

Így stabil jogi hátteret biztosíthatunk a tagjainknak.


A 2011. évi CXCVII. törvény hatálybalépése következtében szükségessé vált a 2012. március 1. napját megelőzően alapított gazdasági társaságok - jogszabályi változásának megfelelő - módosítása. A kötelező cégmódosítás határideje 2013. február 1. 

Az alábbi  módosításokat kell kötelezően elvégezni:

1. A cég nevénel módosítása, ha a cég neve, rövidített neve nem felel meg az előírásnak. A cégnévnek különböznie kell a közhatalmi és közigazgatási szervek hivatalos vagy köznyelvben használt elnevezésétől. Nem szereplehet benne az "állami" vagy a "nemzeti" kifejezés, kivéve ha az állam részesedéssel rendelkezik a cégben.

2. Be kell nyújtani a cég székhelyére, telephelyére, fióktelepére vonatkozó, a tulajdonosok által kiállított hozzájáruló nyilatkozatot, miszerint a társaság jogosult használni az ingatlant.

3. A cég képviseletére jogosultak és a tagok alábbi adatainak bejelentését:

- adószám

- születési idő

- anyja születési neve

4. Ha a bejegyzési kérelemben külföldi jogi személy vagy jogi személyiség nélküli társaság szerepel, a kézbesítési megbízottat meg kell jelölni.


A cégbíróság 50.000 Ft-tól 900.000 Ft-ig terjedő pénzbírsággal sújtja azt, aki bejelentési kötelezettségét késedelmesen teljesíti!!!

 

A következő regisztrációs adatlap kitöltése után munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot a bővebb tájékoztatás érdekében!

A 2013.január végéig elvégzendő kötelező regisztrációra jelentkezést az ügyvédünk kizárólag, akkor tudja elfogadni, ha a kérés és az anyagok megérkeztek 2013.01.22-ig.

Azonban minden további igény esetén lehet regisztrálni a jövőre vonatkozólag.

 Csatlakozási szándék
Ügyfélkapu Belépés
Checkbox
Felhasználói adatok megjegyzése
Belépés
Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre és e-mailban értestjük az Ön igényeinek megfelelő információkról, vállalkozását segítő lehetőségeinkről!
Képgaléria
Életünk képekben... Nézzen Ön is körbe nálunk!
Tovább a képgalériába
Visszatérés a kezdőlapra...