Telefonflotta Bankszámla flotta E-mail és webtárhely Mobilflotta
Hírlevél leiratkozás

Webtárhely és e-mail tárhely

Partnereink üzleti megjelenésének elősegítése érdekében tagjaink részére egyedi domain és webtárhely csomagokat kínálunk.
Beszállító partnerünk kiválasztásánál kiemelt szempont volt a több évre visszamenőleges stabil működés, a szolgáltatás minősége és az ár mellett.
Partnerünk ma Magyarország egyik legnagyobb szolgáltatója a Mobicom Informatikai Kft, mely több tízezer ügyfél biztonságos kiszolgálását látja el és biztosítja webtárhely flotta szolgáltatásunkat.

Partnerünk egyedi, kedvezményes webtárhely csomagokat ajánl a KKV Klaszterház Zrt tagjai részére.

A tárhely csomagok mellé kedvezményes domain név regisztrációt biztosítunk.


Domain regisztráció

Miért fontos vállalkozásának a saját domain és email cím?

Vállalkozások, szervezetek még a mai napig használnak az internet szolgáltató által adott (valami@chello.hu, a@vnet.hu, stb.…) vagy ingyenes email címeket céges kommunikációra. Ezek a postafiókok általában kisebb méretűek, mint amire az Ön cégének szüksége van, ezért gyorsabban megtelnek (5-10 MB postafiók). Egyáltalán nem segítik a szervezet honlapjának, mint állandóan elérhető online adatforrásnak a megtalálását.
A nagy internet és levelező szolgáltatók fizetnek Önnek azért, hogy őket reklámozza? Általában nem. Pedig Ön minden egyes elküldött e-maillel ezt teszi.

Minden egyes online levél, amit Ön elküld, az email címben található cégnévvel nem csak azt árulja el, hogy kinél van az Ön internet előfizetése, hanem egyben reklámoz is.
Saját reklámunk csak magunk lehetünk saját formátumú (efmint.ferenc@demintdomain.hu) e-mail címekkel.

Másrészt magunkat kímélhetjük meg egy eseteleges kedvezőbb internet szolgáltatóra való áttéréskor attól a felfordulástól, mikor az egész ismeretséggel tudatni kell a címváltozást. Egy saját tulajdonú domain esetében ilyen gondokkal nem találkozunk, az a szervezet tulajdona marad, ő gazdálkodhat a hozzárendelhető e-mail címekkel. A domain „tárhely-szolgáltató független”, szükség esetén a domain továbbvihető más tárhely szolgáltatókra is.

A saját domain végű e-mailek kiosztása is –a nagy szolgáltatók fent említett példájához hasonlóan- nyújthat számunkra is „ingyenreklámot”. Egy alkalmazott, partner, még ha magáncélra is használja a emintemail@demintdomain.hu formátumú email címet, és elküld naponta 3 levelet, akkor az éves szinten 900-1000 levél, melynek feladójaként a szervezet domain neve van hozzárendelve. Elég levágni csak a @ jel előtti részt, beírva a böngészőbe máris az oldalon vagyunk.
    
A domain mellé tárhely szolgáltatónk korlátlan számú aldomain név regisztrálását teszi lehetővé webes alapú adminisztrációs felületen.
(Szakértőnk: Grafinet Team Kft)

A KKV Klaszterház Zrt. egyedi kedvezményes szolgáltatásokat a következő területen nyújt:

 Klaszterház live meeting - webkonferencia

 Csatlakozási szándék
Ügyfélkapu Belépés
Checkbox
Felhasználói adatok megjegyzése
Belépés
Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre és e-mailban értestjük az Ön igényeinek megfelelő információkról, vállalkozását segítő lehetőségeinkről!
Képgaléria
Életünk képekben... Nézzen Ön is körbe nálunk!
Tovább a képgalériába
Visszatérés a kezdőlapra...