Telefonflotta Bankszámla flotta E-mail és webtárhely Mobilflotta
Hírlevél leiratkozás

Sikeres értékesítési tréning a KKV Klaszterház Zrt. munkavállalói részére!  

 

A KKV Klaszterház Magyar Vállalkozássegítő Zrt. vállalkozások részére nyújt piacfejlesztő kiegészítő szolgáltatásokat.

 

A projekt célja, hogy a Klaszterház munkavállalói megszerezzék a profi értékesítéshez szükséges kompetenciákat, hogy ezáltal sikeresen és hatékonyan képviseljék a Klaszterház és partnerei érdekeit. A mikro-, kis- és középvállalkozások a költségeik megfogása mellett nagy hangsúlyt fektetnek a piaci növekedés elérésére. Ehhez viszont sokszor segítségre van szükségük és ezt találják meg a Klaszterház tagságában. Az igények feltárásában és a kommunikáció segítségében nagy segítség az értékesítés fejlesztése.

 

A KKV Klaszterház Zrt. 2.881.614,- Ft vissza nem térítendő támogatást nyert a TÁMOP-2.1.3.A-12/1-2012-0501 azonosító számú pályázat megvalósítására. A projekt címe „Értékesítési tréning a KKV Klaszterház Zrt. munkavállalói részére”, a támogatási intenzitás 100%. A projekt keretében értékesítési tréning valósult meg 6 fő részére, akik valamennyien sikeres vizsgát tettek. A projekt közvetett célcsoportját a Klaszterház meglévő és leendő üzleti partnerei alkotják.

 

A Klaszterház munkavállalói számára nyújtott értékesítési tréning támogatja az egyéni kompetenciák fejlesztését, amely a vállalkozás egésze versenyképességének megőrzését, piaci szerepének erősödését, a szolgáltatás színvonalának növekedését segíti.

 

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

 

  Csatlakozási szándék
Ügyfélkapu Belépés
Checkbox
Felhasználói adatok megjegyzése
Belépés
Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre és e-mailban értestjük az Ön igényeinek megfelelő információkról, vállalkozását segítő lehetőségeinkről!
Képgaléria
Életünk képekben... Nézzen Ön is körbe nálunk!
Tovább a képgalériába
Visszatérés a kezdőlapra...