Telefonflotta Bankszámla flotta E-mail és webtárhely Mobilflotta

Körlevél - 2013. március 22.

Ne fizessen ki fölöslegesen 60.000,- Ft-ot!!!
Spóroljon velünk, a szélhámosokkal szemben!


Tisztelt Klaszterház Tag!

Biztosan meglepő a cím, viszont fontos és igaz.
Azért írunk most Önnek, hogy ne költsön olyanra, ami nem valós, vagy nem korrekt!

Az alábbiakban két „lenyúlós akcióra” hívjuk fel a figyelmét, illetve harmadik üzenetünknek is az a célja, hogy a vállalkozók ne kerüljenek bajba.

1. Nyilvántartás, de hogyan!?

Az utóbbi napokban bennünket is megkeresett egy olyan cég, amelyik Központi Cég- és Intézménynyilvántartó Kft. néven jelentkezett be.
„Még nem kötelező a tagság” – hangzott el, de a telefonos értékesítő erőteljesen sugallta, hogy az lesz. (Ami a jelenlegi rendelkezések szerint nem felel meg a valóságnak!!)
Rendkívüli céginformációs szolgáltatást ajánlanak, amiben cégadatokat lehet keresni, és telefonon keresztül tudnak szerződést kötni.
Az ár nem nagy, évente 60.000,- Ft, de...

Erről bővebben ITT olvashat.
2. Ismét itt van az elhíresült telefonkönyvi megjelenés!

A Magyar Fogyasztóvédelmi Hatóság fórumoldalán hívta fel a figyelmet egy olvasó arra, hogy ismét "támad" a telefonkönyvi megjelenésért számlázó társaság.
A Kft-től névre szóló értesítés érkezik, miszerint a 2013-as Telefonkönyvben való megjelenésért 37.400,- Ft-ot kell fizetnie a számla címzettjének…

Erről bővebben ITT olvashat.
3. Sok vállalkozás nehéz helyzetbe került

Az utóbbi időben sok vállalkozás megkeresett bennünket azzal, hogy nehéz helyzetbe kerültek a vevői tartozások miatt. Azt kérdezték, hogy tudunk-e megoldást erre?
Vajon mit válaszolhattunk?

Erről bővebben ITT olvashat.


Kérjük, ha Ön is találkozott hasonló „lenyúlós akcióval”, ossza meg az arra vonatkozó információkat velünk, hogy tájékoztathassuk róla Tagtársainkat!


 Csatlakozási szándék
Ügyfélkapu Belépés
Checkbox
Felhasználói adatok megjegyzése
Belépés
Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre és e-mailban értestjük az Ön igényeinek megfelelő információkról, vállalkozását segítő lehetőségeinkről!
Képgaléria
Életünk képekben... Nézzen Ön is körbe nálunk!
Tovább a képgalériába
Visszatérés a kezdőlapra...