Telefonflotta Bankszámla flotta E-mail és webtárhely Mobilflotta
Hírlevél leiratkozás

KKV Klaszterház gyakran ismételt kérdések

01, Hogyan lehetek tag?
02, Mit jelent a Klub? 
03, Mennyi a tagsági díj?
04, Milyen iratok kellenek a csatlakozáshoz?
05,
Hol lehet utánanézni a csatlakozási feltételeknek?
06,
Miért nem kaphatok levélben/email-ben tájékoztató anyagot kapni?
07, Hogyan kaphatok ajánlást?
08, Miért kell ajánlás a tagsághoz?
09, Milyen előnyei vannak a tagságnak?
10, Ha nem tetszik a Klaszterház Klubtagság, akkor hogyan léphetek ki belőle?
11,
Miért éri meg nekem a Klubtagság?
12, Miért éri meg nekem csatlakozni Klaszterház T-Mobile mobiltelefon flottához?
13, Miért van külön díj egy klaszterben?
14, Mi a klaszter előnye?
15,
Nekem dolgozni is kell egy klaszterben?

01, Hogyan lehetek tag? 
Taggá válni a vállalkozások, jogi személyiséggel rendelkező szervezetek tudnak. Ide tartoznak az egyesületek, alapítványok és az egyéni vállalkozók is. A tagsághoz ajánlásra van szükség a tagjaink részéről, ez írásos formában van, majd egy személyes csatlakozási megbeszélésre kell eljönni. A szerződés aláírásával és tagdíj befizetésével válik taggá.

02, Mit jelent a Klub?
A helyi képviselethez csatlakozott vállalkozások alkotják a klubok tagságát. Itt van mód a személyes kapcsolattartatásra, az ügyintézésekre. Ez a helye a tagok találkozásának is, itt szervezünk rendezvényeket. 

03, Mennyi a tagsági díj?
Két féle tagsági díj van, az egyik a Klaszterház Klubtagsági díja, a másik pedig egy-egy klaszterben való részvétel díja. A tagsági díj több dologtól függ, a tagvállalkozás nagyságától, az igénybevett szolgáltatások mennyiségétől. A csatlakozási beszélgetésnél el tudja dönteni minden szerződő partner, hogy milyen kondíciókat választ, a tapasztalatunk az, hogy a legkisebb vállalkozásoknak is bőségesen megéri a tagunknak lenni.

04, Milyen iratok kellenek a csatlakozáshoz?
A legkevesebb papírral kell rendelkezni, elég a cégkivonat (vállalkozói igazolvány) másolata – elektronikus formában is -, aláírási címpéldány, és az aláíró személy.

05, Hol lehet utánanézni a csatlakozási feltételeknek?
Legegyszerűbb megoldás néhány alapinformáció begyűjtésének a honlap, egyébként pedig a csatlakozási beszélgetésnél a teljes dokumentációt meg tudják nézni. Dönteni a szerződések átolvasása után kell és szabad.

06, Miért nem kaphatok levélben/email-ben tájékoztató anyagot kapni?
A Klubrendszerünk egy zárt csoport. Nem alkalmazunk direktmarketinges értékesítést. A levélben küldhető anyagok nem válaszolnak a kérdésekre. Ha teljes, a döntéshez alkalmas anyagok akarnánk küldeni, akkor az egy kb. 100 oldalas terjedelmű anyag lenne. Ennél egyszerűbb és hatékonyabb a Klubtulajdonossal történő találkozás és a vele folytatott, közös megbeszélés.

 07, Hogyan kaphatok ajánlást?
A tagjaink adnak ajánlást. Ha egy ismerősétől hallott rólunk, akkor az ajánlólapunkat letöltheti a honlapról és aláírathatja az ismerősével. Amennyiben nincs tudomása olyan ismerősről, aki a környezetében van, akkor hívja fel a központi számunkat, vagy a legközelebbi Klub tulajdonosát – a honlapon megtalálja – és kérdezze meg, hogy kik vannak az Ön környezetében. Valószínűleg fog találni egy ismerőst vagy ismerős ismerősét…

08, Miért kell ajánlás a tagsághoz?
Minden vállalkozás vágyik a korrekt üzleti partnerekre, mert sokat csalódtak már a környezetükben lévő „szélhámos” vállalkozásokban. Az ajánlás a garancia arra, hogy a tagvállalkozásaink megbízható, korrekt vállalkozások.

09, Milyen előnyei vannak a tagságnak?
Két fő előnye van, az egyik a piacnövelés az összefogással, ez a klaszter, a másik pedig a költségcsökkentés. E kettő szoros kapcsolatban áll egymással. A költségek csökkentését már a Klubtagsághoz való csatlakozás megteremti. A piacnövelést a klaszterben való vállalkozási együttműködés alapozza meg.

10, Ha nem tetszik a Klaszterház Klubtagság, akkor hogyan léphetek ki belőle?
A szerződés tartalmazza, hogy indoklás nélkül, 60 napos felmondási idővel lehet megszűntetni a tagságot, azaz egyszerűen írni kell egy felmondó levelet

 11, Miért éri meg nekem a Klubtagság?
Azt nem tudhatjuk előre. A gyakorlati tapasztalatok alapján két okból éri meg:
1. olyan kondíciókat kap különféle szolgáltatásokra, amelyeket alig vagy egyáltalán nem érhet el a szolgáltatónál, mert nem elég nagy
2. olyan piacnövelő fejlesztésekben vehet részt, melyet nem tudna egyedül finanszírozni


12, Miért éri meg csatlakozni Klaszterház T-Mobile mobiltelefon KKV flottához?
1, A mobilfotta tagjaként a jelenlegi telefonszámláját, akár 50-70%-al csökkentheti.
2, Díjmentesen beszélgethet kollégáival és minden Klaszetrház telefonflottában lévő vállalkozással
3, Másodperc alapú elszámolással csak annyit fizet, amennyit beszél.
4, Készülék vásárlási kedvezménnyel sok készüléket akár díjmentesen megvásárolhat.

5, Régi hívószámát egyformán megtarthatja, ha jelenleg Vodafone vagy  Telenor előfizető.
6. A flotta telefon percdíjaiból nem részesül értékeítő hálózat, így a legkedvezőbb percdíjakkal telefonálhat úgy, hogy a
    számlákat közvetlenül a szolgáltatótól kapja a cége nevére. Így költségként elszámolhatja.
7, Flottás mobilinternet előfizetéseket biztosítunk okostelefonja vagy számítógépe számára.

8, Optimális  csomag választással vezetékes telefonját is kiválthatja céges telefon csomagjával.

Csatlakozás telefon flottához
Klaszterház T-Mobile telefonflotta

13, Miért van külön díj egy klaszterben?
A Klaszterház tagsággal adjuk a költségcsökkentő megoldásokat. A klaszterek ettől függetlenül végzik a tevékenységüket. Egy vállalkozás akár több klaszterben is tag lehet, attól függően, hogy melyikben talál számára ígéretes fejlesztési, piacnövelési lehetőséget. Mivel nagy valószínűséggel a fodrász egy logisztikai klaszterben nem vesz részt, ezért nem akar fizetni érte. Nálunk mindenki az általa igénybevett részek után fizet díjat.
Azonban az egyedileg indított klaszterekhez való csatlakozás előnyeinek a kihasználása nem kötelező, így szabadon választható és külön klszter tagdíjat sem kell ebben az esetben fizetni az alap Klaszterház tagdíjon felül.

14, Mi a klaszter előnye?
Aklaszter a „vállalkozások vállalkozása”. A klaszterben azok a vállalkozások, amelyek úgy érzik, hogy egymás terméke, szolgáltatása kiegészítéseként, közösen fejlesztett termékkel vagy szolgáltatással lépnek a piacra úgy, hogy a közösség erején használják ki. Az a különbség a régi termelőszövetkezetekkel szemben, hogy itt az önkéntes együttműködés azért jön létre, mert mindenki látja a saját előnyeit, és mégis minden vállalkozás megtartja a saját függetlenségét. Majdnem egy véd- és dacszövetség, közös beszerzési lehetőségekkel. A piaci potenciált lehet egy közös platformmal növelni, például újra ki lehet jutni az orosz piacra, ahová egy kicsi vállalkozás nagyon nehezen juthat ki, mert vagy nem termel eleget, vagy nincsenek hozzá kapcsolatai, stb

15, Nekem dolgozni is kell egy klaszterben?
Ha megismerkedik egy olyan klaszter céljaival, mely a saját tevékenységéhez kötődik, találhat benne olyat, ami a piaci növelését segítheti elő. Például nyerget gyárt és a német piacra lehet közösen kijutni, ehhez közösen alakítanak ki terméket. Ha azt látja, hogy a klaszter a közös üzleti tervben az Ön céljainak megfelelő tevékenységet tud végezni, akkor úgy, mint amikor egy vállalkozást ketten akarnak létrehozni, megbeszéli a többi vállalkozással, hogy belevágnak egy új üzletbe. Ha egy új üzletet akar indítani, akkor is két megoldása van, vagy dolgozik benne és az eredményből a munkája alapján részesül, vagy tőkét biztosít a vállalkozásnak és megbíz valakit, hogy működtesse az üzletet. Az egyik esetben Ön a másikban a pénze dolgozik.
Az egyszerű válasz tehát a kérdésre: igen

 Csatlakozási szándék
Ügyfélkapu Belépés
Checkbox
Felhasználói adatok megjegyzése
Belépés
Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre és e-mailban értestjük az Ön igényeinek megfelelő információkról, vállalkozását segítő lehetőségeinkről!
Képgaléria
Életünk képekben... Nézzen Ön is körbe nálunk!
Tovább a képgalériába
Visszatérés a kezdőlapra...