Mobilflotta

A Klaszterház tagok közötti egyszerűbb és költséghatékonyabb kommunikáció elősegítésére a Telekommal kötött egyedi megállapodást mobiltelefon és mobilinternet szolgáltatásra.
Ezáltal minden telefonflottatagunk számára elérhető, hogy céges telefonját használva a csatlakozott vállalkozásokkal Klaszterház telefonflottán belül díjmentesen kommunikálhasson.
A Klaszterház tagok részére kedvezményes telefonflotta előfizetést biztosítunk, mely kiemelten olcsó percdíjak mellett teljes telefonadó mentességet is biztosít a felhasználók részére.
Amennyiben az Ön vállalkozása számhordozással (Vodafone vagy Telenor ügyfeleként) csatlakozik a Klaszterház mobilfottába, akkor a csatlakozási díj jövőbeni jóváírására lehetőséget biztosítunk, ezáltal díjmentessé tehető. A hetente változó akciós lehetőségről az ügyfélszolgálatunk tud pontos felvilágosítást adni.
Ezen lehetőséget új ügyfél általi megkeresés esetén tudjuk biztosítani, amennyiben a kapcsolatfelvétel előtt a weboldalunkon keresztül regisztrálnak.
Díjmentes beszélgetést nem csak a saját cégén belül, hanem minden Klaszterház mobilflotta tagunkkal biztosított úgy, hogy minden vállalkozás a saját cége nevére kapja a számlát és csak a saját cége költségeiért felel.
Az olcsó mobil percdíjak mellett tagjaink részére új egyedi akciós telefonok vásárolhatók.

Miért éri meg csatlakozni a Klaszterház telefon flottához?

 1. A mobil telefonflotta tag olcsó percdíjakon telefonálhat, kötelező opciók nélkül.
 2. Személyre szabható telefon flotta díjcsomagok és szabadon választható internet és egyéb kiegészítő szolgáltatások. Hívószámonként eldönthető olcsó percdíjas csomagok.
 3. Olcsó havidíj mellett is alacsony percdíjak.
 4. Teljes Telefonadó mentes telefonálási lehetőség. (feleslegesen kötelező opciók és külön díjak nélkül)
 5. Teljes másodperc alapú elszámolás minden telefonflotta díjcsomagunkban.
 6. Minden Klaszterház telefonflotta tagunk és minden díjcsomagunk között korlátlan egymás közötti beszélgetési lehetőség. Percdíj korlátozás és további kötöttségek nélkül. (a legtöbb flottában változtak a feltételek és megszabott perceket lehet beszélni a telefonflottán belül)
 7. A telefonflotta díjcsomagok havidíjai 100%-ban lebeszélhetőek minden belföldi irányban.
 8. Nincsenek kötelező opciók, kötelező igénybeveendő szolgáltatások.
 9. Nincsenek szolgáltatás korlátozások, így a jövőben is bármilyen szolgáltatást igényelhet a telefon készülékére.
 10. Okostelefon kedvezményes áron (Iphone)
 11. Kedvezményes mobilinternet csomagok
 12. Közvetlen szerződési lehetőség a szolgáltatóval, közvetlen a szolgáltató számláz az Ön vállalkozása nevére és címére. Nincs átszámlázás, más névre számlázás, továbbszámlázás.
 13. A jövőben is Ön tudja az ügyeit intézni. Közvetlen telefonos ügyfélszolgálat elérés és külön engedély nélküli ügyintézés.
 14. A telefon flottához csatlakozhat a meglévő hívószáma megtartásával (előfizetés, feltöltőkártyás) és új előfizetés vásárlással is.
 15. Vodafone vagy Telenor hívószámát megtartva számhordozással is csatlakozhat a telefonflotta tarifánkhoz.
 16. Jutalékmentes telefon flotta szolgáltatás, így Ön mindig a legkedvezőbb telefon tarifákkal tud telefonálni.

 

A tájékoztatás nem teljeskörű. A Klaszterház mobilflotta felhasználók körébe kizárólag vállalkozókat tudunk fogadni. Magánszemélyek kizárólag valamilyen vállalkozáson keresztül tudnak csatlakozni a mobilflottánkhoz és a rendszerünkhöz.