Költségoptimalizálás

Klaszterház költségcsökkentés – költségcsökkentő klaszter

A mai években egyre nehezebb a bevételek növelése, ezért a vállalkozások és a családok egyik legfontosabb célja a költségcsökkentés, vagyis a cégek kiadásainak a csökkentése. A KKV Klaszterház Vállalkozássegítő Zrt. egyik fő célja a költségcsökkentés elérése. Megvizsgáltuk, milyen területek azok, melyek költséget jelentenek a vállalkozásoknak és melyek díjaiból lehet a nagy vállalkozások kondícióinak megfelelő szintre csökkenteni a kisebbekét is. Így alakultak ki azok a szolgáltatások és azok díjai, melyek segítségével valóban elérhető a mikro-, kis- és középvállalkozások számára is a jelentős mértékű vállalati költségcsökkentés.

A KKV Klaszterház Zrt. által működtetett Optimum Költségcsökkentő Klaszterhez a vállalkozások mérettől és tevékenységtől függetlenül csatlakozhatnak. A tagság jogosultságot ad a Klaszterház által kialkudott kondíciók igénybevételére.

A kiválasztott partnerek a magyar piacon kiemelkedő minőségű és kedvező díjú szolgáltatásokat biztosítanak a költségcsökkentő megoldásokra vágyó Klaszterház tagoknak.

Előnyök a Klaszterház költségcsökkentő klaszter lehetőségeit használóknak: 

  1. Sok területen a költségcsökkentés 20-40-60 % költségmegtakarítást jelent a vállalkozásoknak.
  2. Szabad döntéssel csatlakozhatnak a vállalkozások a költségcsökkentést nyújtó Optimum Klaszterhez.
  3. Cégátvilágításon keresztül feltérképezzünk minden olyan költségtényezőt, melyen jelentős mértékben lehet a cégek kiadásainak a csökkentése.
  4. Irodánkon keresztül állandó, személyre szabott kiszolgálás a tagoknak.
  5. Önálló eljárás a szolgáltatók felé, a lehető legegyszerűbb folyamatokkal.
  6. A Klaszterház rendezvényeken, a klaszterkialakítás során korrekt vállalkozókkal ismerkedhetnek meg és közösen vehetnek részt a klaszterek munkájában és a piaci növelés kialakításában.
  7. Előre kiszámítható költségcsökkentő megoldások, kiszámítható megtakarítás. Valós kiadás csökkentés.
  8. A tagok részt vehetnek a piacnövelésre létrejött klaszterekben – a Klaszterház irányítása alatt – más, együttműködésre alkalmas vállalkozásokkal. A költségcsökkentéssel elért megtakarítással ez finanszírozható.